یکشنبه ۸ شهریور ۱۴۰۵ - ۰۹:۱۴

با هدف توسعه فرهنگ مطالعه در جامعه کارگری و بازنشستگان؛

تفاهم‌نامه همکاری اداره‌کل کتابخانه‌های عمومی مازندران و خانه کارگر امضا شد

تفاهم‌نامه همکاری میان اداره‌کل کتابخانه‌های مازندران و خانه کارگر مازندران

در راستای گسترش فرهنگ مطالعه و کتابخوانی و با هدف ارتقای سطح آگاهی و دانش جامعه کارگری، بازنشستگان و خانواده‌های آنان، تفاهم‌نامه همکاری میان اداره‌کل کتابخانه‌های عمومی مازندران و خانه کارگر استان با تأکید بر بهره‌گیری از ظرفیت‌های متقابل دو مجموعه در اجرای برنامه‌های فرهنگی و ترویجی به امضا رسید.

به گزارش روابط‌ عمومی اداره‌کل کتابخانه‌های عمومی مازندران، با هدف گسترش فرهنگ کتابخوانی، ارتقای سطح آگاهی و دانش و توسعه فعالیت‌های فرهنگی برای جامعه کارگری و بازنشستگان، تفاهم‌نامه همکاری مشترک میان اداره‌کل کتابخانه‌های عمومی استان و خانه کارگر مازندران، روز شنبه (۷ شهریور ۱۴۰۵) به امضای طرفین رسید.

این تفاهم‌نامه با هدف توسعه فرهنگ مطالعه و کتابخوانی، ارتقای سطح آگاهی و دانش، گسترش فعالیت‌های فرهنگی و فراهم کردن زمینه بهره‌مندی جامعه کارگری، بازنشستگان و خانواده‌های آنان از ظرفیت‌ها و خدمات کتابخانه‌های عمومی منعقد شد.

در این نشست، ظرفیت‌های مشترک دو مجموعه برای اجرای برنامه‌های فرهنگی و ترویجی مورد بررسی قرار گرفت و بر استفاده از ظرفیت‌های متقابل در مسیر توسعه فعالیت‌های فرهنگی، ترویج مطالعه و ارائه خدمات کتابخانه‌ای به جامعه کارگری و بازنشستگان تأکید شد.

نصرالله دریابیگی، دبیر اجرایی خانه کارگر مازندران، با تأکید بر ضرورت توجه جدی به مسائل فرهنگی، افزایش سطح آگاهی، دانش و بصیرت عمومی را از الزامات تقویت جامعه دانست و بر نقش مطالعه، تحقیق و پژوهش‌های کاربردی در این مسیر تأکید کرد.

وی با اشاره به اقدامات خانه کارگر در حوزه آموزش جامعه کارگری، اظهار امیدواری کرد با اجرای مفاد این تفاهم‌نامه و راه‌اندازی کتابخانه، زمینه توسعه و ترویج فرهنگ مطالعه در میان کارگران، بازنشستگان و خانواده‌های آنان بیش از پیش فراهم شود.

رئیس کانون بازنشستگان و مستمری‌بگیران تأمین اجتماعی مازندران نیز با اشاره به اهمیت کتاب و مطالعه در دوران بازنشستگی، مطالعه را زمینه‌ساز آرامش و نشاط روحی و فکری بازنشستگان عنوان کرد و بر ضرورت فراهم شدن دسترسی بیشتر این قشر به منابع مطالعاتی و خدمات فرهنگی تأکید داشت.

در ادامه، مرضیه فلاح کردآبادی؛ سرپرست اداره‌کل کتابخانه‌های عمومی مازندران، با تأکید بر جایگاه علم، دانش و مطالعه در پیشرفت و تعالی جامعه، بر ضرورت بهره‌گیری از ظرفیت‌های موجود برای تقویت فرهنگ مطالعه و ارتقای سطح علمی و فرهنگی جامعه تأکید کرد.

وی با اشاره به تفاهم‌نامه منعقدشده میان دو مجموعه گفت: متن این تفاهم‌نامه به تأیید نهاد کتابخانه‌های عمومی کشور نیز رسیده است و اجرای آن می‌تواند بخشی از نیازهای فرهنگی و مطالعاتی اعضای دو مجموعه را برطرف کند.

فلاح کردآبادی افزود: اجرای این تفاهم‌نامه علاوه بر فراهم کردن زمینه استفاده جامعه کارگری، بازنشستگان و خانواده‌های آنان از ظرفیت‌های اداره‌کل کتابخانه‌های عمومی، امکان بهره‌گیری کتابخانه‌های عمومی استان از ظرفیت‌های تشکیلات کارگری را نیز فراهم خواهد کرد.

سرپرست اداره‌کل کتابخانه‌های عمومی مازندران با اشاره به حضور جوانان و آینده‌سازان در میان اعضای کتابخانه‌های عمومی، بر استفاده از ظرفیت‌های متقابل دو مجموعه برای ارتقای فرهنگی و اجتماعی جامعه تأکید کرد.

بر اساس این تفاهم‌نامه، دو مجموعه در زمینه معرفی کتاب و منابع مطالعاتی، برگزاری برنامه‌های فرهنگی و کتابخوانی، اجرای فعالیت‌های ترویجی، افزایش دسترسی جامعه کارگری و بازنشستگان به خدمات کتابخانه‌ای و بهره‌گیری از ظرفیت‌های مشترک برای توسعه فرهنگ مطالعه همکاری خواهند کرد.

این تفاهم‌نامه در راستای تقویت همکاری‌های فرهنگی میان نهادهای اجتماعی استان و با هدف افزایش مشارکت اقشار مختلف جامعه در فعالیت‌های فرهنگی و ترویج کتابخوانی به امضای طرفین رسید.

تفاهم‌نامه همکاری اداره‌کل کتابخانه‌های عمومی مازندران و خانه کارگر امضا شد

تفاهم‌نامه همکاری اداره‌کل کتابخانه‌های عمومی مازندران و خانه کارگر امضا شد

تفاهم‌نامه همکاری اداره‌کل کتابخانه‌های عمومی مازندران و خانه کارگر امضا شد

تفاهم‌نامه همکاری اداره‌کل کتابخانه‌های عمومی مازندران و خانه کارگر امضا شد

تفاهم‌نامه همکاری اداره‌کل کتابخانه‌های عمومی مازندران و خانه کارگر امضا شد